Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-02@03:18:35 GMT

ماجرای شفای فرزند شیخ عباس قمی با یک روضه

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۵۵۰۷

حجت‌الاسلام مسعود عالی استاد حوزه علمیه و کارشناس مسائل دینی در بیانی به‌مناسبت سالروز شهادت حضرت رقیه سلام‌الله‌علیها گفت: مرحوم شیخ عباس قمی در کتاب «نفس‌المهموم» می‌گوید: امام حسین علیه‌السلام دختری چهارساله داشت که به او «فاطمه صغری» می‌گفتند که بین ما به «رقیه» معروف است.

وی افزود: این بزرگواران در عالم دنیا سنشان کم بود مثلاً سه‌ساله یا 6ماهه بودند، اما اگر بدانیم چه عوالمی را طی کردند آن موقع می‌فهمیم که پیرِ راه بوده‌اند، فهم و معرفت آنان عادی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مسائل دینی یادآور شد: حضرت عیسی علیه‌السلام در دنیا چندروزه بود و به حرف درآمد اما اگر بدانیم چه عوالمی را طی کرده است، آن موقع می‌فهمیم که او نیز پیر راه است؛ حضرت رقیه و علی‌اصغر علیهماالسلام در کربلا این‌طور بودند؛ کوچک‌هایِ کربلا بزرگ و باعظمت بودند.

حجت‌الاسلام عالی گفت: یکی از پسرهای مرحوم شیخ عباس قمی که قبل از انقلاب هم زنده و شهید مطهری خیلی به او مأنوس بود ــ خیلی عالم بود ــ منبر می‌رفت و روضه‌ هم می‌خواند، می‌گوید: "زمانی حس کردم از ناحیه حنجره مشکل و بیماری دارم". او نزد پزشک رفت و معایناتی انجام داد، هر روز که می‌گذشت وضعیت حنجره‌اش بدتر می‌شد.

وی اضافه کرد: به‌یک‌باره فردی پیشنهاد داد و گفت "در تهران دکتری انگلیسی هست، پیش او برو". نزد او رفت و دکتر به او گفت که "من تو را مداوا می‌کنم اما شرطی دارد و آن این است که نباید 6 ماه شما هیچ حرف بزنی؛ یعنی نباید در 6 ماه به تارهای صوتی شما فشاری بیاید". او گفت: "دکتر! ما مسلمانیم، باید نماز بخوانیم"، دکتر گفت: "می‌دانم؛ فقط به همان مقدار یعنی حداقل‌ترین مقدار حرف بزن اما بیشتر از آن هرگز". هرچند این کار سخت بود اما این را رعایت کرد تا اینکه نزدیک محرم شد. در خانه نشسته بود، صدای روضه‌ای به گوشش رسید، خیلی دلش شکست از اینکه هر سال منبر می‌رفت و روضه می‌خواند اما امسال نمی‌تواند.

«شب وقتی خوابید، دید پیغمبر اکرم صلّی‌اللّه‌علیه‌وآله و سیدالشهداء علیه‌السلام در اتاقی هستند و در اتاق مجاور (داماد) شوهر خواهرم ــ که او هم عالم بود ــ حضور داشت. پیغمبر فرمود: "برو به شوهر خواهرت بگو روضه فرزندم رقیه را بخوان"، بلند شد و نزد او رفت و گفت که "پیغمبر فرموده روضه حضرت رقیه را بخوان". او نیز گفت: "من جسارت نمی‌کنم، پیغمبر و امام حسین اینجا هستند، دلشان آتش می‌گیرد"، نزد پیغمبر آمدم و گفتم "او چنین کاری نمی‌کند..."

ادامه این روایت را در فایل صوتی زیر بشنوید.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: حضرت رقیه حجت الاسلام عالی اخلاق روضه حضرت رقیه حجت الاسلام عالی استاد عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ناگفته‌های فردیون جیرانی از خدمت بزرگ عباس کیارستمی به سینما

261 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901084

دیگر خبرها

  • تجلیل از دانش آموز وظیفه شناس کوچصفهانی
  • حال و هوای مرقد مطهر حضرت عباس(ع) در کربلا
  • انتشار لیست کاندیداهای دور دوم انتخابات تهران +کد انتخابی نامزدها
  • اعلام اسامی و مشخصات نامزدهای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس
  • اعلام اسامی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران
  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • نگاه به ماجرای غزه از منظر «ما رأیت إلا جمیلا»
  • ببینید | ناگفته‌های فردیون جیرانی از خدمت بزرگ عباس کیارستمی به سینما
  • تصویب طرح یادمان و جانمایی کاربری‌ها در تپه روضه الشهید
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟